Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (2.71 secunde)
La data de 28 august a.c., in jurul orei 20.15, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie i-au depistat in Piata Rosetti, sector 2, pe R. Lucian de 18 ani si F. ... Lucian si F. Cristina in stare de libertate.
10 persoane ridicate pentru audieri In urma operatiunii, 10 persoane au fost ridicate pentru audieri, printre acestea aflandu-se plutonierul Lucian Lunic de 30 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta - Garda de Interventie Trusesti, si agentul Gabriel Leampar de la Sectorul Politiei de Frontiera Romanesti.
"Teza de doctorat a lui Lucian Bode este "profund viciata" de plagiat". Bode: "O apreciere subiectiva a Comisiei. Voi merge in instanta".
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor.
Pe liste se mai afla, cu mari sanse de intrare in Parlament, George Pruteanu, Dorel Onaca, Radu Ciuceanu, preotul caterisit Ioan Aurel Rus, Dumitru Puzdrea, Lia Olguta Vasilescu, Nicolae Vasilescu, Mitzura Arghezi, Daniela Buruiana, Lucian Bolcas, Iulian Mincu si Anghel Stanciu.
Si daca tot veni vorba despre PSD, un alt nume care se ascunde in spatele listei (si tot pentru Camera Deputatilor), respectiv a candidatilor mai cu greutate, este Lucian Balut.
Asadar, alaturi de primar s-au aflat, de aceasta data, doar viceprimarul Gabi Stan, seful Corpului de Control din cadrul Primariei, Dayan Fetislam, consilierii Lucian Balut, respectiv Aurelian Arghir.
Liderul grupului Partidului Romania Mare (PRM) din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a solicitat ieri Biroului Permanent inscrierea pe ordinea de zi a infiintarii Comisiei pentru regulament in conformitate cu art.
Liderul grupului parlamentar al PRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a acuzat ieri Guvernul Tariceanu de incapacitate legislativa, sustinand ca parlamentarii nu fac altceva de doua luni decat sa aprobe ordonantele si proiectele de legi ale Cabinetului Nastase.
Liderul grupului PRM, Lucian Bolcas, a criticat modificarea, precizand ca aliantele electorale isi epuizeaza scopul in campania electorala. Bolcas a anuntat ca PRM va ataca actul la Curtea Constitutionala.
Adrian Paunescu a dorit sa puncteze, din sala, ca, potrivit lui Lucian Blaga, vesnicia s-a nascut la sat. Neintimidat de interventia colegului sau, Pacuraru a continuat, intrebandu-se de ce votul pentru PSD a exprimat harta saraciei in Romania.
Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replicaā€¯ un interviu.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Lucian Bolcas (PRM), a fost numit ieri presedinte al Consiliului interdepartamental care avizeaza investitiile realizate la Palatul Parlamentului.
O alta eliberare din functie il priveste pe secretarul de stat de la Ministerul de Externe, Lucian Leustean. Acesta a fost, insa, numit intr-o alta functie publica, in urma unui concurs, cea de secretar general in Ministerul Afacerilor Externe.
Astfel, Miron Mitrea va fi lider al grupului PSD, Calin Popescu-Tariceanu - la PNL, Cozmin Gusa - la PD, Lucian Bolcas - la PRM, Kelemen Attila - la UDMR, Daniela Popa - la PUR, iar Varujan Pambuccian - lider al grupului minoritatilor.
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a recunoscut faptul ca partidul sau are in derulare negocieri cu membri PSD, insa a refuzat sa ofere alte amanunte.
Deputatul PRM Lucian Bolcas a precizat ca pentru validarea in noua calitate de chestor, simplul anunt al grupului este suficient, nefiind neaparat necesara votarea acestuia.
In timpul sedintei, vicepresedintele Camerei, Lucian Bolcas, a declarat ca procurorul general al Romaniei este "de o prostie tulburatoare". Aprecierea lui Bolcas a fost sustinuta de alti trei vicepresedintti ai Camerei:
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a precizat ca trei dintre vicepresedintii Camerei l-au sustinut pe vicepresedintele Lucian Bolcas (PRM) in aprecierea acestei solicitarii drept "o prostie tulburatoare".
Lucian Bolcas, vicepresedintele executiv al PRM, considera ca, dupa fuziunea PD-PLD, care va da nastere unui nou partid, toti parlamentarii PD vor deveni parlamentari independenti.
google-analytics.com